2021

“Kedvcsináló” tábor

Mintegy 200 érdeklődő diák vett részt Gimnáziumunk idei “Kedvcsináló” táboraiban. A 4-5-6 és 8 osztályos képzéseink iránt érdeklődő diákok másfél napot töltöttek iskolánkban, kollégiumunkban. Célunk az volt, hogy egy emlékezetes péntek-szombat keretében leendő gimnazistáink betekintést nyerhessenek iskolánk életébe, megismerhessék leendő szaktanáraikat és különböző érdekes foglalkozáson vehessenek részt. Halboncolással, kísérletezéssel, csillagászattal, sorversenyekkel, drámajátékokkal, nyelvi játékokkal igyekeztünk […]

U15-ös röplabda mérkőzések

U15 OGYB III. osztályban mérettette meg magát Gimnáziumunk fiú csapata. Gratulálunk a szép szerepléshez! Köszönjük Máté Norbert tanár úr edzői munkáját!

“Ésszel járom be a földet” földrajzverseny döntő

13. alkalommal rendezte meg iskolánk az “Ésszel járom be a földet” című nemzetközi földrajzverseny döntőjét, melyre idén is az ország minden pontjáról vettek részt versenyzők. A tavaly elmaradt és idén bepótolt megmérettetés ismét nagy sikerrel zárult. Köszönet érte Gruber László tanár úrnak, aki a Földgömb magazinnal karöltve szervezte meg a színvonalas rendezvényt.

Előkészítő szakkörök

Regisztráció az előkészítő szakkörökre

Várunk a 2022/2023-as tanévre!

Megjelent a “Várunk a 2022/2023-as tanévre” című felvételi tájékoztatónk, mely ide kattintva is elérhető.

Szecskaavató

Gimnáziumunk nagy családjának legifjabb tagjait avatták fel a maturanduszok 2021. szeptember 16-án. A játékos-humoros vetélkedőket az osztályok műsora követte. A rendezvényt a szecskák felavatása koronázta meg, melynek keretében a 12. osztályos tanulók feltűzték ifjú diáktársaiknak iskolánk jelvényét. A 2021-2022-es tanévben 187 új diákunk kezdte meg tanulmányait bonyhádi gimnazistaként. Büszkék vagyunk!

U19-es röplabda mérkőzések

Megkezdték U19-es röplabda csapataink a II. osztályban a bajnokságot. A lányok és fiúk egyaránt 2 győzelemmel csoportjuk élén állnak! Gratulálunk, csak így tovább!

Szolidaritási ösztöndíj pályázat

A szolidaritási bizottság ösztöndíjpályázatot ír ki a 2021/22-es tanév I. félévére. Tovább…

Pályaválasztási nyílt napok

Pályaválasztási NYÍLT NAPJAINK 2021. november 20-án (szombaton) 8.00-13.00-ig és 2021. november 24-én (szerdán) 7.45-12.20-ig

Tanévnyitó ünnepség

A 2021-2022-es tanévre a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban 748 tanuló kezdte meg tanulmányait. Az általános iskolával együtt így mintegy 1250 tanuló jár a teljes intézménybe. A folyamatosan növekvő diáklétszám miatt idén gimnáziumunk egy új épülettel – benne 6 tanteremmel – bővült. Reméljük, hogy a fejlesztések hozzájárulnak diákjaink további épüléséhez, képességeik kibontakoztatásához.

Igazolás-felmentés a mindennapos testneveléshez

A kitöltött igazolást a testnevelő tanárnak kell leadni, szeptember 8-ig. Az igazolás letölthető itt.

Következő oldal