Szeretetvendégség Bonyhádon

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium és a helyi egyházközség 2017 május 20-án a Szeretetvendégség-elnevezésű programját. Az alkalom fő célja az, hogy idős, valamint testileg és szellemileg sérült embertársainkat megismerhessük, közös programokon vegyünk részt. A helyi Szent Erzsébet Szociális Otthon, az Együtt1Másért Nappali Intézmény és a paradicsompusztai Berkes János Gyógypedagógiai Intézmény lakói, gondozottjai idén is mintegy 50 fővel vettek részt a kora délelőttől délutánig tartó programsorozaton. A közel 100 fős rendezvényt Aradi András esperes úr nyitotta, majd a már hagyománnyá vált csoportkép készítése után színes programok-foglalkozások várták az érdeklődőket. Az iskola pedagógusai és diákjai énekórával, különböző sportlehetőségekkel, rajzolással, barkácsolással, mesemondó körrel, gyümölcssaláta készítéssel és még számos egyéb lehetőséggel készültek.

A jó hangulatú forgatagot minden évben nagyon várják az intézmények gondozottjai, akik rendszeresen készülnek előadásokkal, versekkel valamint kiállítással saját készítésű termékeikből.
A kora délutáni órákban közös áhítattal, majd ebéddel zárult az idei Szeretetvendégség.
Külön köszönjük a 9.d osztály és Barabás Péter tanár úr munkáját, akik az egész program lebonyolításából oroszlánrészt vállaltak!

Reméljük, jövőre hasonlóan szép és emlékezetes időt tölthetünk együtt!