Angol nyelvtanfolyam

Kedves Diákunk!

A nyári szünet a pihenés ideje mindenki számára; most, a tanév végén azt kívánjuk, hogy nagyon kellemes, élményekkel teli vakáció legyen a Tiéd is. Amennyiben szeretnél egy kicsit „előre dolgozni”, segítséget nyújtunk Neked abban, hogy a jól megérdemelt pihenő után, de még az új tanév kezdete előtt egy intenzív angol nyelvtanfolyamon rendszerezhesd a megszerzett tudást, készülhess a közeli nyelvvizsgára.

Mit kell tudni a tanfolyamról?

  1. Időpontja: 2018. augusztus 21 – 24-ig, tehát négy napon át zajlik
  2. Helye: a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium
  3. Szervezi, és a tanórákat tartja: a gimnázium angol nyelvi munkaközösség tagjai
  4. Tanórák száma: 30 tanóra, 3 napig 4 x 1,5, 1 nap 3×1,5 órás blokkokban, kiscsoportos foglalkozások keretében, a tudásszint és cél szerinti beosztásban. A tanórák reggel 8.30-kor kezdődnek és kb. 15.00 órakor fejeződnek be. (de ettől eltérhetünk :))
  5. A tanfolyam díja: 20.000,-Ft, amely a tanórákon kívül magában foglalja a tananyag költségeit, egyéni konzultációs lehetőséget a tanórák után.
  6. Amennyiben nehezen megoldható a napi bejárás, a kollégiumban szállást és ellátást tud az iskola biztosítani.  A szállás térítésmentesen igénybe vehető, a felügyelő kollégák a délutáni és esti órákra is szerveznek programot.
    Az étkezés a gimnáziumban ma érvényben lévő térítés ellenében igénybe vehető (reggeli, ebéd, vacsora).

A mellékelt jelentkezési lapot kitöltve, 10.000,- Ft előleg befizetésével biztosíthatod részvételedet a tanfolyamon!

Amennyiben több információra van szükséged, fordulj szaktanárodhoz, vagy a munkaközösség vezetőjéhez.

A tanfolyamot szervező és vezető kollégáim nevében is kívánom, hogy a megérdemelt nyári pihenés után kellemes körülmények között hasznos tudásra tegyél szert a tanfolyamon dolgozó tanáraid segítségével.

Szeretettel várunk a nyári táborba!

Az angol  munkaközösség

JELENTKEZÉSI LAP