Étkezés nyilvántartó rendszer

Tisztelt Szülők/Étkezők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy várhatóan áprilistól az étkezési rendszerünk online felülete is aktív lesz, így pl: a lemondásaikat az interneten keresztül, akár mobil telefonjukról is megtehetik, de számos más lehetőség is adott lesz.

A folyamat sikeres elindításához küldeni fogok Önöknek egy regisztrációs e-mailt a már korábban, a Mozanaplóhoz megadott egy db szülői/étkezői e-mail címre.

A regisztrációs levélben található linkre kattintva a kapott jelszóval és email címmel lehet használatba venni a felületet, miután az ÁSZF-et elolvasták és elfogadták az abban foglaltakat. Csak egy szülői e-mail cím rendelhető a felülethez, így több gyermek esetében is szerepelhet ugyanazon e-mail cím. Aki nem kap tőlem regisztrációs levelet az e-mail címére, az kérem, mindenképpen keressen fel a következő e-mail címen: (etkezes.gimi@gmail.com)!

A rendszer a következő lehetőségeket fogja biztosítani:

Lemondások:

Az online internetes felület lehetőséget nyújt majd arra, hogy Önök le tudják ezen keresztül mondani a kívánt napokat, akár a mobil telefonról is.

A kívánt étkezési fajtákat (Általános iskola: tízórai, ebéd, uzsonna, Gimnázium kollégistái: reggeli, ebéd, vacsora) akár egyenként is le lehet mondani. Minden beállítás vagy módosítás után mindig mentés szükséges! Annak hiányában nem történik semmilyen változás. Természetesen az aznapi lemondásokat továbbra is reggel 9:00-ig vagyunk kötelesek elfogadni.

Fizetési lehetőségek:

  • Az egyéni átutalás esetén nem kell telefonálni vagy e-mailt írni az összeg lekérdezése miatt. Megtekinthetővé válik a felületen a havi fizetendő díj, az elkészült számla (mely akár le is tölthető), illetve az elmaradások.

Utaláskor a közlemény rovatban kizárólag a számla sorszámát és a tanuló osztályát kell feltüntetni. Kérjük minden esetben a felületen feltüntetett pontos összeg elutalását tárgyhónap 15-ig!

Az utána történő lemondások automatikusan elszámolásra kerülnek a következő hónapban.

  • Valamint lehetőségük nyílik gyorsan és egyszerűen bankkártyás fizetésre is, de csak az online felületen keresztül.
  • A személyes fizetés továbbra is csak készpénzben lehetséges.
  • Fontos tudni! Aki inkasszós beszedési megbízással rendelkezik, az kérem továbbra se utaljon és ne használja a bankkártyás fizetési lehetőséget a szülői felületen! Az ő esetükben továbbra is automatikusan vonjuk le a havi aktuális díjat.

Egyéb étkezésre vonatkozó ügyintézés esetén továbbra is elérhetővé válik a telefonos és elektronikus ügyintézés. (Heisler Andrásné Anna gazdasági ügyintéző – telefonszám: 74/451-830, e-mail cím: etkezes.gimi@gmail.com)

A rendszer aktiválásához a segítőkész együttműködésüket és türelmüket kérem!

Andorka Gábor
igazgató        s.k.

Útmutató az internetes felületre történő belépéshez