Hírek

Előkészítő szakkörök

Tisztelt Szülők, kedves Diákok! 2020. 11. 28-án, szombaton 9 órától magyar és természettudományos előkészítő szakkört tartunk. Minden érdeklődő diákot szeretettel várunk!

Reformáció napi előadások

Reformáció napi istentiszteletet követően, érdekesebbnél érdekesebb előadások következtek a délelőtt folyamán. Nem tudtunk minden előadáson részt venni, de így is látható volt az érdeklődés diákjaink részéről. Ebédet követően majd két órás érdekfeszítő előadást hallhattunk Zacher Gábortól, aki érintette a jelenlegi helyzetet, valamint kitért a fő témakörére, a kábítószer fogyasztásról a fiatalok körében. Minden témakörből egy […]

11. heti áhítat

Meghallgatható, letölthető itt.

A kollégiumi őszi party

A kollégiumi őszi party

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A 14/2020. (XI.10.) EMMI határozata értelmében gimnáziumunk 2020. november 11-től 2020. december 11-ig áttér a digitális munkarendre. Röviden ez azt jelenti, hogy a 9. évfolyamtól diákjaink a saját órarendjük szerint részesülnek oktatásban – a szaktanárral egyeztetett platformokon, felületeken keresztül. az átállás nem érinti a munkarendet. Tehát az első óra 7.45-kor kezdődik. Kérjük diákjainkat, hogy élő […]

KÖZPONTI ÍRÁSBELI FELVÉTELI

Jelentkezési lap, melyet kitöltve, aláírva kell postázni gimnáziumunknak december 4-ig! A jelentkezési lapot 4., 6. és 8. osztályos felvételizni szándékozó tanulókra kell kitölteni. Letölthető innen: PDF és szerkeszthető EXCEL formátumban.

Reformáció napi istentisztelet

Különösen érdemes nagy figyelmet fordítani a reformáció napi istentisztelet igéire. Ez történt iskolánban is, ahol az istentiszteleten a szabályok betartása mellet, teljes létszámban tudott lezajlani, ez a jelentős esemény.

Trianon másképp

Nem csalódtak azok, akik nagyon várták már Ablonczy Balázs érdekfeszítő, “Trianon Másképp” címmel tartott előadását. Ezt bizonyította, az előadást követő kérdésáradat, melyre minden diákunk kimerítő választ kapott. A feltett kérdésekből tisztán kiderült, a diákok felkészültsége, valamint, hogy mennyire foglalkoztatja a magyar identitást ez a téma.

Óriási elismerés – a Legeredményesebb Iskola Díj

Október 18-án a székesfehérvári atlétikai stadionban került megrendezésre a Diákolimpia Országos Atlétikai Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság döntője. A megmérettetésen a középiskolák legjobb távolugró, magasugró, súlylökő, diszkoszvető, gerelyhajító, valamint svédváltó és 4x800m (lány), 4x1500m (fiú) csapatai vesznek részt a megyei selejtezők eredményei alapján.

Versenyfelhívás

Kedves Kolléganő, kedves Kolléga! Hagyományos Német Szépkiejtési Versenyünkre, Bonyhádra invitáljuk Önt és érdeklődő tanítványait. Köszönjük eddigi támogatásukat, bízunk benne, hogy az idei tanévben újra találkozunk. Ismét hívjuk és várjuk tehát vállalkozó kedvű tanítványaikat és felkészítőiket erre a versenyre, amelyet idén is iskolánk, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium rendez meg 2020. november 7-én, szombaton, 9 […]

Következő oldal